14660348156276a629-1
Românii care au participat la parada fanilor, eveniment organizat în premieră pentru suporterii tricolori la un turneu final, au pornit în marș de la Tour Eiffel spre Parc des Princes. Eu zic ca le-a ieșit celor de marketing un event super cu share uri în toată Europa!
În frunte cu Cabral, vedeta tv care i-a întâmpinat în Fan Zone-ul românesc din Champ de Mars, suporterii au plecat la ora 15:00 spre stadion din Place de Varsovie, în apropierea Tour Eiffel.

Mai întâi, sute dintre ei s-au întâlnit în spațiul ce le-a fost dedicat, unde au fost pictați pe față și au făcut cunoștință cu Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, foști internaționali.

Trei mii de fani au luat cu asalt străzile Parisului în drum spre Parc des Princes, la meciul România – Elveția. Evenimentul unic în istoria participărilor echipei naționale la turneele finale a atras atenția și altor suporteri aflați în oraș pentru Campionatul European. Aceștia i-au încurajat pe fanii români și i-au aplaudat în drumul lor către arena lui PSG.