Incepând cu ianuarie 2019 platformele online ale Blue Media Concept, respectiv 1millionidea.com, Bluemc.ro și FirmeDeva.Ro au primit o nouă găzduire la Hosterion.

După o documentare de câteva zile și discuții prealabile cu mai mulți furnizori, am ales Hosterion. Ce m-a convins pe mine cel mai mult a fost suportul tehnic, care după părerea mea e unul dintre cele mai importante aspecte ale unei găzduiri web. Și nu m-au dezamagit, bineînțeles.

De migrare s-au ocupat baietii de la suportul tehnic, care e pe bune, 24/24h.

Toate conturile de gazduire web beneficiază de certificate SSL gratuite pentru toate domeniile găzduite. Citește mai multe despre certificate SSL. și de  DNS anycast.

Beneficiile serviciului de găzduire DNS anycast

  • website-urile se încarcă mai rapid datorită timpului scăzut de răspuns la cererile DNS
  • un nivel extraordinar de redundanță: în cazul unor defecțiuni tehnice serviciul DNS va continua să funcționeze cât timp cel puțin una dintre locații este funcțională
  • serviciul DNS susține un număr mai mare de vizitatori datorită distribuției încărcării cu cereri DNS pe mai multe servere
  • rezistență sporită la atacurile cibernetice direcționate către serviciul DNS

Panou de control: cPanel cu PHP 5, PHP 7, MariaDB 10, PostgreSQL, Ruby on Rails, PERL, ImageMagick, GD.

Anti-Hack este un pachet de securitate instalat automat pentru fiecare client și include protecții împotriva celor mai cunoscute tipuri de atacuri ca și XSS

Anti-Spam oferă clienților Hosterion filtre anti-spam multiple. Cei de la Hosterion garantează blocarea a 99% din mesajele spam.

Toate pachetele de găzduire web beneficiază de acces gratuit la Softaculous.

În cadrul unui pachet de găzduire se pot achiziționa și IP-uri adiționale (IPv4).

Fiecare cont de găzduire web include o adresă IPv6 dedicată.

Toate pachetele includ un număr nelimitat de căsuțe de email. Iar spațiul de stocare inclus în pachet se poate folosi pentru fișierele și bazele de date, dar și pentru mesajele email. Găzduirea de email include acces prin web mail, precum și prin aplicații de calculator sau mobil.

Dacă dorești o soluție mai avansată de email și colaborare cei de la Hosterion îți oferă soluția Google G Suite.

Dacă aveți nevoie de mai multă libertate și avantaje ale unui server dedicat la un preț mult mai accesibil, Hosterion oferă și servere virtuale VPS cu KVM.

Hosterion oferă găzduire pe propriile servere și echipamente de rețea în centre de date din următoarele locații: București, Londra, Amsterdam, Dallas și Fremont.